Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1659 niezalogowanych)
18 Postów
Wiking
mam propozycje moze wybieszmy jaki dzien, zeby nie padalo i spotkajmy sie np. na placu zabaw w frognerparku, tam jest duy plac zabaw dla dzieciakow podam swoj telefon jak by sie ktos zdecydowal 96807307. ja mieszkam w oslo gamle oslo nie daleko centrum pozdrawiam wszystkie mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marlena Pluta
(marlenkamarzenka)
Wiking
Hej ja mieszkam na Grorudveien jeśli ktoś w pobliżu to z chęcia wybiore się na spacerek mam synka 2.5latka Hubercika pozdrawiam Marlena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Hej. Ja jestem mamą 4 letniego Cyryla. Mieszkamy w Stovner przy Stovnerbakken. To niedaleko od grorudveien. Może jest ktoś jezscze z naszych okolic. Pozdrawiam i zapraszam na kawke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
jeszcze nie doszlo do spacerku bo moje dziecko od wtorku ma goraczke i tak na prawde nie wiem od czego moze to trzydniowka jak mu przejdzie to sie odezwiemy pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Barbara Papuga
(mrocka3)
Wiking
Hej ja jestem mama 5 miesiecznego Wiktorka i w nastepnym miesiacu przeprowadzam sie spowrotem do Oslo i z checia poznam inne mamy Bede mieszkac na skullerud Jesli ktoras ma ochote na spacerki razem lub kawke to zapraszam )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
Witaj my mamy 2 latka , jestesmy chetni, mieszkamy na gamle oslo. mama i wiktor pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Jola G
(smoleczka)
Wiking
Czesc, dopiero przeczytalam wasze posty Ja rowniez jestem mamuska.. synek ma dwa miesiace i corka poltora roczku. Chetnie dolacze sie do spotkan mieszkam na Grunerlokka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
Witam zapraszamy napisz jakis telefon do siebie pozdrawiamy .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Marta Zakrz.
(martuska_507)
Wiking
Witam. Jestem mama Dawida (ma 2 lata 8 miesiecy). Poszukujemy towarzystwa do zabawy i pogaduch. Jesli nadal jestes zainteresowana czekamy na odpowiedz na priv. Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok